Hem Padel Väskor Bullpadel Next Bag Black 2023

Bullpadel Next Bag Black 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
679 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Next Technical ryggsäcken är den perfekta väskan för den nya generationen padelrack från bullpadel!

Bullpadels nya Next-ryggsäck är en smart och stilren följeslagare som är perfekt för hela dagen, från morgon till kväll på padelbanan. Med den här ryggsäcken har du allt du behöver och lite till. Den är utrustad med två termovadderade fack för totalt fyra padelrack, samt ett vadderat fack som passar både en bärbar dator eller surfplatta och ytterligare två padelrack. Huvudfacket ger gott om utrymme för kläder och andra tillbehör, och det finns en separat ventilerad avdelning för att hålla skorna fräscha. Next Bag är även utrustad med ett ytterfack för enkel åtkomst till dina personliga tillbehör, såsom nycklar och plånbok. Ryggsäckens baksida är utformad med skumbitar som garanterar maximal ventilation och komfort för ryggen, och bröstremmen säkerställer att den sitter bekvämt på kroppen. Sidofickan ger plats för en vattenflaska eller ett bollrör så att du alltid är redo för nästa match. Med Bullpadels Next-ryggsäck har du allt du behöver för en lyckad dag i padelarenan.
Mått:
30x48x22 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Bullpadel Next Bag Black 2023
Tillfälligt slut
467435
Butikslager Solna
Bullpadel Next Bag Black 2023
Tillfälligt slut
467435

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.