Hem Padel Väskor Bullpadel Performance Backpack Black/Grey 2023

Bullpadel Performance Backpack Black/Grey 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
499 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Lättviktsryggsäck från Bullpadel.

PERFORMANCE-ryggsäcken är en lättviktig ryggsäck som har ett stort huvudfack med enkel åtkomst för att lagra allt du behöver, ryggsäcken har ett vadderad fack inuti huvudfacket med plats för ett padelracket. Dessutom har den ett mindre yttre fack på framsidan för mindre accessoarer som bilnycklar eller plånbok. Ryggsäcken har också ett sidofack med plats för ett bollrör eller en vattenflaska. Med performance-ryggsäcken kan du enkelt ta med dig allt du behöver för att spela padel på ett bekvämt och praktisk sätt. Den är tillverkad med högkvalitativa material som ger den en lätt och hållbar design. Perfekt ryggsäck för dig att ta med dig till din nästa padelmatch eller träningssession.
Mått:
32 x 47 x18 cm
Färg:
Svart, Grå
Thermofack:
Nej
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Bullpadel Performance Backpack Black/Grey 2023
Tillfälligt slut
BPM23004-051
Butikslager Solna
Bullpadel Performance Backpack Black/Grey 2023
Tillfälligt slut
BPM23004-051

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.