Hem Padel Väskor Bullpadel Vertex 03 Dark Gray 2023

Bullpadel Vertex 03 Dark Gray 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
895 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Bullpadel Vertex racketväskan är det perfekta komplementet till den nya vertex 03 racket serien från Juan Tello och Fede Chingotto

Bullpadel Vertex racketväska är i absolut toppkvalitet med plats för racketar, skor, tillbehör och lite kläder. Väskan har två thermofack med plats för 4 rack. Thermofacken är till för att skydda dina rack från temperaturskillnader och därmed hålla dem i toppform. Vidare är det utrustat med ett stort huvudfack, separat fack för skor samt kläder med ventilation samt även småfack för mindre tillbehör och värdesaker. Väskan kan antingen bäras i handtagen alternativt som ryggsäck med de bekväma axelremmarna.
Mått:
60x30x40 cm
Färg:
Grå, Brun
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Bullpadel Vertex 03 Dark Gray 2023
Tillfälligt slut
467410
Butikslager Solna
Bullpadel Vertex 03 Dark Gray 2023
Tillfälligt slut
467410

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.