Hem Squash Squashracket Dunlop Sonic Core Ultimate 132 2021-2022

Dunlop Sonic Core Ultimate 132

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 995 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Dunlops toppracket i ny upplaga.

Senaste modellen av Ultimate med en helt nyutvecklad ram. Skillnaden mot föregångaren är att man nu har Sonic Coreteknologi för oslagbar kontroll i spelet. Sonic Core ger rackethuvudet mycket fin stabilitet och komfort vilket gör det möjligt att ha full kontroll på spelet över hela banan. Den nya teknologin minskar också vibrationerna i racketen med upp till 37% jämfört med andra Dunlopracketar. Ultimate är en av Dunlops mest framgångsrika squashracketar någonsin. Racketen har ett något större huvud på 500 cm2 vilket ger fin möjlighet till fart. Detta tillsammans med en tätare senbädd på 16*19 som ger kontroll och spelkänsla samt ett ”stängt” rackethuvud gör denna squashracket i stort sett komplett för duktiga spelare.
Vikt:
132 g
Balans:
Head light
Träffyta:
500 cm²
Strängningsmönster:
16x19
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Dunlop Sonic Core Ultimate 132
Tillfälligt slut
DU302631
Butikslager Solna
Dunlop Sonic Core Ultimate 132
Tillfälligt slut
DU302631

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.