Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza Power 678 Limited Edition

FZ Forza Power 678 Limited Edition

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 000 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
678 i Forza´s Powerserie vänder sig till dig som söker en jämn balans istället för de huvudtunga storasyskonen 888 och 988. Tillsammans med en mediumstyv flex ger detta en specifikation med en bred målgrupp motionärer. Vi tror denna badmintonracket passar bäst för lite mer offensiva spelare. Här får du en fin badmintonracket i fin kvalité, givetvis i helgrafit som också är relativt förlåtande. Denna badmintonracket har Forza´s 88 hålssystem vilket innebär att färre senor delar håll i ramen. Detta ger bättre kontroll där du "känner" bollen bättre i senbädden samt att den ger längre hållbarhet på dina badmintonsenor.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Even
Vikt:
87 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza Power 678 Limited Edition
Tillfälligt slut
FZ204189
Butikslager Solna
FZ Forza Power 678 Limited Edition
Tillfälligt slut
FZ204189

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.