Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza Pure Light 7 2023

FZ Forza Pure Light 7

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 295 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Mycket lätt badmintonracket med fina allround-egenskaper.

Pure Light är en ny serie från FZ Forza där man har konstruerat racken så att dem har en låg vikt och mycket känsla. Detta har man skapat för att ge spelaren fördelar framförallt vid det snabba spelet där det gäller att snabbt kunna förflytta racket. Pure Light 7 har en jämn balans och medium flexibilitet, vilket skapar en perfekt kombination av fart och kontroll. Med sin låga vikt, på ungefär 75 gram, blir racket även mer kontrollingivande och lätthanterligt vid snabba rörelser. Detta badmintonracket passar alla från nybörjaren till den duktiga motionärer som söker ett lättsvingat racket med fina allround-egenskaper. Badmintonracket levereras strängat och klart för spel.
Flexibilitet:
Medium
Balans:
Even
Vikt:
75 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza Pure Light 7
Tillfälligt slut
FZ220047-1015
Butikslager Solna
FZ Forza Pure Light 7
Tillfälligt slut
FZ220047-1015

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.