Hem Utrustning Vattenflaskor Glacial Bottle Active Gray Fade Racketspecialisten 400ml

Glacial Bottle Active Gray Fade Racketspecialisten 400ml

Slut online Finns i butik Säker betalning
395 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Rostfri stålflaska som håller kyla eller värme med vår egen Racketspecialisten-logga.

Glacial är ett svenskt varumärke som tillverkar vattenflaskor i rostfritt stål för att minska konsumtionen av plastflaskor. Glacial har utvecklat denna flaska med tanken att kombinera en snygg accessoar med en mycket väsentlig funktion. Med denna flaska håller håller din kalla dryck kall i 24 timmar och även din varma dryck varm i 12 timmar. Denna flaska har även ett speciellt lock i click-to-open funktion som är perfekt för den aktiva livsstilen, då man smidigt och snabbt kan öppna flaskan under träningspassen. Använd inte detta lock till varma drycker. - 18/8 livsmedelsklassat rostfritt stål. - BPA-fri och toxinfri. - Triple-Walled för maximal isolering, kopparskiktet skapar en kondensfri exteriör. - Flaskan håller drycken varm i 12 timmar och kall i 24 timmar. - 400 ml. - 265 mm hög. -70 mm diameter. -320 g.
Webblager
Glacial Bottle Active Gray Fade Racketspecialisten 400ml
Tillfälligt slut
GL2128500223-002
Butikslager Solna
Glacial Bottle Active Gray Fade Racketspecialisten 400ml
I lager
GL2128500223-002

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.