Hem Squash Squashracket Head Cyber Tour
Vårrea
-14%
Head Cyber Tour
Head Cyber Tour

Head Cyber Tour

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
695 kr595 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Budgetalternativ av god kvalitét för den fritidsspelaren.

Cyber Tour är ett squashracket som passar för nybörjare och fritidsspelare som vill addera mer kraft i sina slag. Den har uppdaterats med en ny, lekfull design som ger den ett modernt och attraktivt utseende. Racketen är den lättaste i CYBER-serien och har en droppformad design som ger spelaren mer kraft när man slår bollen. För att ytterligare förstärka kraften är Cyber Tour tillverkad med HEAD:s Amplified Fibre Technology. Detta är en teknik som ökar styvheten i ramen, vilket ger mer kraft och kraftfulla slag när man slår till bollen. Spelaren behöver därmed inte anstränga sig lika mycket för att få tillgång till mer kraft i sitt spel. Denna squashracket är speciellt utformad för att passa spelare som söker efter kraftfulla och lätta till vikten squashracketar. Cyber Pro ger nybörjare och fritidsspelare tillgång till att utveckla sitt spel genom att ge dem möjlighet att slå kraftfulla slag och samtidigt behålla kontrollen över bollen. Racketen har också en lekfull design som gör den unik och distinkt. Sammanfattningsvis är Cyber Tour en idealisk squashracket för nya och fritidsspelare som vill lägga till mer kraft i sitt spel. Med dess droppformade design, Amplified Fibre Technology och lekfulla design är den en modern och effektiv squashracket som kan hjälpa spelaren att förbättra sitt squashspel.
Vikt:
160 g
Balans:
Head heavy
Träffyta:
500 cm²
Strängningsmönster:
12x17
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Head Cyber Tour
Tillfälligt slut
213052
Butikslager Solna
Head Cyber Tour
Tillfälligt slut
213052

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.