Hem Tennis Väskor Head Djokovic Pro X Racket Bag L 2024

Head Djokovic Pro X Racket Bag L 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 599 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Pro X Racket Bag, Väldesignad tennisväska från Head med allt du behöver.

Head Djokovic Pro X Racket Bag är mer än bara en tennisväska - den är en symbol för lyx och excellens, designad med precision och omsorgsfull uppmärksamhet på detaljer. Med den legendariska Novak Djokovics signatur och logotyp pryder denna väska din utrustning och speglar hans outtröttliga strävan efter perfektion. Precis som Djokovic fortsätter HEAD att driva innovationens gränser, och denna väska är inget undantag. Varför välja Head Djokovic Pro X Racket Bag? - Förbättrad design med slankare, mer förfinad form för sofistikerad elegans. - Uppgraderad stoppning och förstärkt konstruktion för enastående stabilitet och skydd. - Rymlig nog att rymma upp till 9 racketar med separata fack för optimal organisation. - Utrustad med CCT+ klimatkontrollteknologi för att skydda racketar från extrema temperaturer. - Ventilerat mellanfack för kläder eller skor. - Ytterfickor för tillbehör och innerfickor i nät för smidig organisering. - Tillverkad med hållbarhet i åtanke, inklusive återvunnen hängetikett och förpackning. Höj din utrustningsstandard och unna dig det yttersta av stil och funktionalitet med Head Djokovic Pro X Racket Bag. Gå med i skaran av Novak Djokovic och HEAD, där excellens inte känner några gränser. Mått: 80x33x34 Kapacitet: 80L
Mått:
80x33x34 cm
Volym:
80 liter
Färg:
Grön
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Head Djokovic Pro X Racket Bag L 2024
Tillfälligt slut
260034
Butikslager Solna
Head Djokovic Pro X Racket Bag L 2024
Tillfälligt slut
260034

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.