Hem Pickleball Pickleballracket Head Extreme Tour Yellow 2022

Head Extreme Tour Yellow

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 195 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Head Extreme Tour tillhör Extreme serien som utvecklats med en unik diamantform. Formen erbjuder spelaren mycket kontroll i sitt spel.

Pickleball pionjären Sarah Ansboury har personligen varmt rekommenderat Head Extreme Tour. Extreme tour är ett lättare modell pickleballracket som endast väger 215g. Förutom den förmånligt lätta vikten besitter Extreme serien från head en unik diamantform, specifikt utvecklad för att erbjuda spelaren mycket kontroll i sitt spel. Den reducerade huvudvikten möjliggör en snabbare svinghastighet vilket ger dig som spelare en längre reaktionstid att komma rätt till bollen. Teknologier: CST: Control Stabilizer Technology. Head's CST Optimerar paddelns vridningsstabilitet förutom att reducera vibrationer. Det speciellt konstruerade viktfördelningssystemet resulterar i optimal precision med fantastisk känsla och kontroll. GHS: Graphite Hitting Surface. Erbjuder en överlägsen känsla och ökad kontroll för den tävlande spelaren. Denna lätta yta ger pickleballracket en reaktiv natur som skapar utmärkt fart på bollen samtidigt som den behåller en otrolig precision. OTC - Optimized Tubular Core HEAD´s ingenjörer har optimerat den rörformiga konstruktionen av polypropylen honeycomb kärna för att skapa perfekt spelbarhet. Polypropylen är en slitstark termoplast, materialet bidrar till en härlig kontrollerad känsla samt ett trivsamt ljud vid bollträff. Extreme Spin HEADs Extreme Spin-textur innebär att träffytan är aningen ruggad. Resultatet innebär bättre bett på bollen för ökad spinn och kontroll. Comfort Grip System Speciellt framställt PU-material har lagts in i det nya Ergo Grip. PU är ett konstläder som skapar en mjukare känsla och dämpar vibrationer för ultimat komfort och spelbarhet.
Material:
PP + CF
Tjocklek:
11 mm
Vikt:
215 g
Längd:
40,8 cm
Bredd:
19,9 cm
Webblager
Head Extreme Tour Yellow
Tillfälligt slut
226521
Butikslager Solna
Head Extreme Tour Yellow
Tillfälligt slut
226521

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.