Hem Tennis Väskor Head Pro X Backpack 30L Black

Head Pro X Backpack 30L Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 299 kr
Passa på erbjudande
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Modern ryggsäck med ungdomsfull och estetisk look

Pro X Backpack matchar Head's Gravity racketserie. Ryggsäcken är tillverkad av återvunna PET-flaskor och utstrålar miljömedvetenhet. Ryggsäcken har plats för ett tennisracket och tack vare den breda öppningen till huvudfacket har du alltid god access till dina tillbehör i ryggsäcken. Pro X Backpack har även mindre ytterfack samt sidofack där man får plats med exempelvis bollrör eller vattenflaska. Ryggsäcken har ett integrerat skofack för att skydda dina kläder och andra tillbehör mot smuts.4 - Tillverkad av återvunna PET flaskor. - Enkel access till huvudfacket tack vare den breda väsköppningen. - Skofack - Plats för ett tennisracket - Hangtag i återvunnet hampasnöre för att illustrera Head's arbete för en hållbar framtid.
Mått:
34x46x24 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Head Pro X Backpack 30L Black
Tillfälligt slut
260123
Butikslager Solna
Head Pro X Backpack 30L Black
Tillfälligt slut
260123

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.