Hem Tennis Väskor Head Pro X Backpack Off-White 2023

Head Pro X Backpack Off-White 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Pro X Backpack 28L, Ny exklusiv design!

När du ska till banan eller går runt på stan och stolt vill bära en riktigt snygg ryggsäck av hög kvalitet är Pro X ett mycket bra val. Uppgraderad med en läcker och trendig design i Off-White erbjuder Pro X Backpack såväl gott om utrymme som en riktigt tilltalande fräsch stil. Uppskattar du en väska med genomtänkt design inklusive rundade kantar och bekväma axelremmar rekommenderar vi på racketspecialisten starkt Pro X. Tillsammans med huvudfacket som rymmer allt du behöver för träningspasset finns det även ett vadderat fack som skyddar ditt racket både till och från träningen. Pro X är ett perfekt exempel på stil som blandas med bekväma funktioner. Väskan har ett fack framtill med dragkedja som låter dig snabbt komma åt dina viktiga tillbehör när du är på resande fot. Pro X har även ett separat ventilerat skofack för att hålla dina träningskläder fräscha och få längre livslängd. Som illustration för hur Head aktivt jobbar med att minska plastanvändningen är hängetiketten gjord av återvunnet papper och knuten med hampasnöre. - Ny trendig exklusiv design - Volym av hela 28L - Vadderat fack för att skydda ditt racket. Storlek 23x50x24 Volym 28 Materialfördelning insida: 100% POLY Materialfördelning utsida: 40% POLY, 60%PU
Mått:
34x50x24 cm
Volym:
28 liter
Färg:
Vit
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Head Pro X Backpack Off-White 2023
Tillfälligt slut
260063
Butikslager Solna
Head Pro X Backpack Off-White 2023
Tillfälligt slut
260063

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.