Hem Tennis Väskor Head Pro X Racket Bag XL Off-White 2023

Head Pro X Racket Bag XL Off-White 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 695 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Exklusiv väska i toppkvalitet från Head

Head Pro X Racket Bag XL 2023 är en en tennisväska i toppkvalitet med plats för 12 tennisracketar och alla de nödvändiga tillbehören. Väskan är utrustad med två utvändiga racketfack, separat skofack, småfack för diverse tillbehör samt ryggsäcksfunktion. Väskan har dessutom ett SPEED tryck såväl som Novak Djokovic´s signatur och logotyp som projicerar Novaks oklanderligt höga standarder. Den distinkta formen med rundade kanter och den eleganta färgsättningen utmärker verkligen väskans exklusivitet och det hållbara materialet dess kvalitet. Head jobbar aktivt med hållbarhet och Head Pro X Racket Bag XL 2023 är ett bra exempel på hur långt Head har kommit i utvecklingen. Tennisspelare kan nu njuta av sin sport på ett med hållbart sätt med den nya, snygga Pro X Racket Bag XL. Väskan är nämligen Heads första väska som är tillverkad av återvunna PET-flaskor. Väskan erbjuder gott om utrymme med två racketfack med plats för totalt 12 rack. Pro X Racket Bag XL har dessutom utöver de två huvudfacken, de två utvändiga tillbehörsfacken ett integrerat välventilerande skofack. Som illustration för hur Head aktivt jobbar med att minska plastanvändningen är hängetiketten gjord av återvunnet papper och knuten med hampasnöre. - Ny trendig och exklusiv design - Med en volym på hela 97 L erbjuder Pro X Racket Bag XL massor av utrymme. - Plats för 12 rack - CCT+ Klimat kontroll teknologi som skyddar dina rack mot temperaturskillnader. Storlek: 80 x 35 x 41.5 cm Volym: 97 L Materialfördelning insida: 75% POLY, 25% TPE Materialfördelning utsida: 50% POLY, 50%PU
Mått:
80x35x41,5 cm
Volym:
97 liter
Färg:
Vit
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Head Pro X Racket Bag XL Off-White 2023
Tillfälligt slut
260023
Butikslager Solna
Head Pro X Racket Bag XL Off-White 2023
Tillfälligt slut
260023

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.