Hem Squash Squashracket Head Speed 120 SB 2023

Head Speed 120 SB 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 199 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Speed 120 Slimbody

Speed 120 slimbody är det perfekta valet för squashspelare som vill ha en kombination av hastighet, kraft och manövrerbarhet i sitt spel. Detta squashracket har en smal design som gör det lätt att manövrera på banan och ger spelare optimal kontroll när de hämtar bollar som är nära väggen. Detta gör squashracket till ett utmärkt val för spelare som vill ha fördelen av snabbhet och rörlighet i kombination med precision och noggrannhet. Med den nya Auxetic-konstruktionen har detta squashracket uppgraderats med ökad känsla och respons, vilket gör det lättare för spelare att kontrollera bollen och placera den där de vill på banan. Den nya, genomskinliga kolteknologin i skaftet adderar också till racketets moderna utseende och ger det en unik och stilren look på banan. Speed 120 slimbody är godkänt av Paul Coll, vilket ger ytterligare förtroende till spelare som söker en högpresterande och pålitlig squashracket. Andra teknologier som HEAD's Adaptive Fan Pattern gör att spelare kan anpassa racketets strängmönster efter deras egna behov, antingen för att öka kraften eller för att få extra kontroll. Sammanfattningsvis, om du vill ha en squashracket som kombinerar hastighet, kraft och manövrerbarhet med en hög grad av känsla och precision, är Speed 120 slimbody det perfekta valet för dig. Teknologier Auxetic Ett nytt material inarbetat i racket som anpassar sin inre struktur vid bollkontakt. Materialet vidgas vid applicerad dragkraft och drar ihop sig när det kläms. Detta ger spelaren en otrolig känsla samtidigt som spelaren får en fin access till mycket kraft och fart i sitt spel. Större applicerad kraft resulterar i en kraftigare auxentisk reaktion i squashracket. Stringbed X-Tension Spåret i den övre delen av ramen förstorar utrymmet där strängarna kan röra sig vid bollkontakt. Det möjliggör ett utökat användande av trampolin effekten och skapar mer acceleration. Det ger dig den extra kraften och bollhastigheten du behöver för att utmärka dig i ditt spel. AFP – Adaptive Fan Pattern Den nya teknologin Adaptive Fan Pattern (AFP) gör det möjligt för dig att välja mellan två olika mönster beroende på din individuella spelfilosofi och personliga behov. Du kan välja mellan ett rakt strängningsmönster för att maximera din kraft i spelet och ett speciellt fläktformigt mönster för att optimera din förmåga att kontrollera bollen. Den nya AFP-teknologin finns tillgänglig i de nya racerserierna Radical och Speed.
Vikt:
120 g
Balans:
Even
Träffyta:
500 cm²
Strängningsmönster:
12x17
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Head Speed 120 SB 2023
Tillfälligt slut
211023
Butikslager Solna
Head Speed 120 SB 2023
Tillfälligt slut
211023

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.