Hem Squash Squashracket Head Speed 135 SB 2023

Head Speed 135 SB

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 199 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Smidigt squashracket från Head, godkänd av bl.a. squashikonen Joelle King.

För en sensationell känsla har Speed 135 Slimbody uppgraderats med Auxetic-konstruktion, medan den nya genomskinliga kolfibern i skaftet bidrar till den moderna utformningen. Godkänt av Joelle King och Georgina Kennedy, och med en vikt på 135g, kommer Speed 135 SB squashracket med ett smalare skaft som gör det mycket aerodynamiskt och smidigt. Detta ger dig bästa möjliga kontroll när du jagar och ska slå till bollar som är nära väggen. Bland de innovativa teknologierna finns även HEADs Adaptive Fan Pattern, som låter dig välja mellan ett rakt strängningsmönster för mer kraft eller ett speciellt fläktformat mönster för ytterligare kontroll. Teknologier Auxetic Ger dig en bekväm känsla vid alla slag vilket resulterar i självförtroende i ditt spel. Den ger dig fantastisk precision vid varje bollträff och utmärker sig med sin sensationella känsla i spelet. Stringbed X-Tension I den övre delen av ramen är utrymmet förstorat för att möjliggöra ytterligare rörelse på strängarna vid bollträff. Resultatet blir en tydligare och kraftfullare trampolineffekt i dina slag som ger dig den extra kraft och bollhastighet för att utmärka dig och trötta ut dina motståndare. AFP Mer kraft eller mer kontroll - nu kan du ha båda i ett squashracket. Den nya teknologin Adaptive Fan Pattern (AFP) gör det möjligt för dig att välja mellan två olika mönster beroende på din individuella spelstil och personliga behov. Du kan välja det raka strängningsmönstret för att maximera din kraft i spelet och det speciella "Fan"mönstret för att optimera din förmåga att kontrollera bollen. Den nya AFP-teknologin finns tillgänglig i den nya Radical- och Speed-racketserien.
Vikt:
135 g
Balans:
Head light
Träffyta:
500 cm²
Strängningsmönster:
12x17, 16x17
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Head Speed 135 SB
Tillfälligt slut
211033
Butikslager Solna
Head Speed 135 SB
Tillfälligt slut
211033

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.