Hem Tennis Tennisracket Head Speed MP Limited Edition Black 2023

Head Speed MP Limited Edition Black 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Limiterad upplaga inspirerad av kvällsmatcher från US Open

Med sin design i antracit och svart inspirerad av New Yorks nattsessioner är den begränsade upplagan av Speed MP tennisracket byggd för dig som vill bibehålla god kontroll i det snabba spelet, samtidigt som du vill ha mer manövrerbarhet och enklare hantering. Rekommenderad av Novak Djokovic och en del av den bästsäljande Speed-serien från Head är Speed MP något lättare än PRO-versionen och därmed lite enklare att hantera under långa matcher och träningspass. Du kan spela snabbt samtidigt i varje poäng och med den populära Auxetic-teknologin ger dig ännu mer sensationell känsla i ditt spel. Så är du en spelare som uppskattar Head's Speed serie, missa inte chansen att lägga händerna på ett fantastiskt tennisracket med mycket läcker design i limiterad upplaga. Teknologier - Auxetic är en teknologi man har applicerat i den inre konstruktionen som anpassar sig utifrån ditt slag för att ge explosiv reaktion och en skön känsla i varje slag. - Graphene Inside är en teknologi där man har placerat ut Graphene på specifika områden av racket för att uppnå högre komfort och även minska vibrationer. Energiöverföringen från racket till boll optimeras och ökar stabiliteten i varje slag. - Speed Pattern är ett strängningsmönster som optimerar precisionen i varje slag samtidigt som man behåller farten. - Directional Drilling bidrar både till en större sweetspot samt ökad kraft, vilket resulterar i en skönare träffkänsla. - Power Grommets är förstorade hål som maximerar senornas rörelse för att ge maximal kraft. - Speed Beam är en teknologi där kraft och fart maximeras tack vare den aerodynamiska ramen.
Längd:
685 mm
Balans:
320 mm
Vikt:
300 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej
Senior/Junior:
Senior

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.