Hem Tennis Väskor Head Team Racket Bag L Black/Ceramic

Head Team Racket Bag L Black/Ceramic

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
999 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Uppdaterad och modern design, Team Racket Bag L från Head

Uppdaterad med ett nytt urval av moderna färgscheman, levererar Team racket bag L modern stil samt gott om utrymme, med plats för upp till 9 tennisracket. Utöver två huvudfack har väskan två ytterfickor för tillbehör som ger dig snabb och enkel åtkomst till mindre nödvändigheter som din telefon, nycklar och plånbok. För extra flexibilitet när du går på banan eller reser till din helgmatch erbjuder det tvåvägsbärsystemet möjligheten att bära väskan på ryggen eller över axeln. Som ett exempel på hur Head försöker minska plastanvändningen är hänget tillverkat av återvunnet papper och knutet med hampasnöre, och väskan presenteras i en ny återvunnen plastpåse. • Modern, stilig och rymlig • Fräsch design • Plats för upp till 9 tennisracket • Två huvudfack • Ytterfickor för tillbehör • 2-vägs bärsystem: ryggsäck och axelbärsystem • Hänge tillverkat med återvunnet papper och hampasnöre
Mått:
75x31x29 cm
Volym:
58 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Head Team Racket Bag L Black/Ceramic
Tillfälligt slut
262214-BKCC
Butikslager Solna
Head Team Racket Bag L Black/Ceramic
Tillfälligt slut
262214-BKCC

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.