Hem Kläder Överdelar Humbleton Franky Flag Tee Black

Humbleton Franky Flag Tee Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
499 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
En skön t-shirt för padel producerad i Humbletons egna innovativa funktionstyg. Tyget känns mjukt mot kroppen och har ändå de funktioner som krävs för att du ska känna dig bekväm genom hela träningspasset. Franky Flag Tee skapar rätt stil för nästa padeluppdrag. - Klassisk passform för padel - Tyg: Soft PX Jersey - Mjuk skön känsla i prestandatyget Soft PX Jersey är ett tyg av viskos/polyesterblandning som känns mjukt (som bomull) mot kroppen men fortfarande bibehåller de funktioner som efterfrågas för ett träningsplagg. Material: 65% polyester, 35% viskos Humbleton tillverkar riktigt stilrena padelkläder designade i Sverige och tillverkade i Turkiet.
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Svart
Funktionsmaterial:
Ja
Krage:
Rundhalsad
Webblager
S
Tillfälligt slut
franklybl-s
M
Tillfälligt slut
franklybl-m
L
Tillfälligt slut
franklybl-l
XL
Tillfälligt slut
franklybl-xl
Butikslager Solna
S
Tillfälligt slut
franklybl-s
M
Tillfälligt slut
franklybl-m
L
Tillfälligt slut
franklybl-l
XL
Tillfälligt slut
franklybl-xl

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.