Hem Squash Squashracket Karakal Raw 120 2022

Karakal Raw 120

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
849 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Till vikten lättare rack brukar vara av dyrare modeller eftersom materialet ofta är mer påkostat, Karakal har med modellen Raw 120 stängt gapet en aning mellan kvalitétsmaterial och pris

Upptäck Karakal Raw 120 Squashracket: Lätt, Prisvärt och Miljövänligt Karakal Raw 120 Squashracket är den lättare av de två Raw-ramarna, designad med svart och gul grafik samt en slät satinfinish som minimerar vikten och håller squashracket smidigt och snabbt. Denna enkla men effektiva design bidrar till ett överkomligt pris, vilket gör modellen perfekt för spelare som vill uppgradera till sitt första fullgrafitracket utan att spräcka budgeten. Fördelar: Lätt och smidig: Med en ramvikt på endast 120 gram ger Karakal Raw 120 dig snabbhet och enkel hantering på banan. Nano Graphite/Titanium-konstruktion: Kombinationen av dessa material ger racketen styrka och hållbarhet. Balanspunkt på 350 mm: Ger en balanserad känsla som passar både nybörjare och förbättrande spelare. Karakal PU Super Grip No. 1: Den populära greppteknologin från Karakal säkerställer att du håller ett fast och bekvämt grepp under spelet. Miljövänlig Design: Full Bag Eco Cover: Racketen levereras med ett fodral tillverkat av mjukt Eco-fleece-material som är 100% återvinningsbart, vilket visar Karakals engagemang för miljön. Med Karakal Raw 120 Squashracket får du ett lätt och kraftfullt squashracket som är både prisvärt och miljövänligt. Det är det perfekta valet för spelare som vill förbättra sitt spel utan att kompromissa på kvalitet eller hållbarhet.
Vikt:
120 g
Balans:
Even
Träffyta:
480 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Karakal Raw 120
Tillfälligt slut
KS20012
Butikslager Solna
Karakal Raw 120
Tillfälligt slut
KS20012

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.