Hem Squash Squashracket Karakal Raw Pro Lite 2.0 2023

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Karakal Raw Pro Lite 2.0 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 795 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Lättare squashracket från Karakal med tillgång till fart.

Karakal Raw Pro Lite 2.0 är ett lite lättare squashracket ur Raw Pro-serien som har Karakal har tagit fram med hjälp av professionella squashspelare. Med en något huvudtung balans får spelaren tillgång till mycket kraft och fart i sina slag, medan den lättare vikten på 110 gram gör racket mer lätthanterligt så att spelaren kan nå alla bollar snabbt och smidigt. Senan man har valt att stränga upp detta racket med är den populära Hot Zone-senan i svart färg för en snygg design och skön träffkänsla. För komfortabel vibrationsdämpning har Karakal placerat ut en inbyggd vibrationsdämpare strax ovanför greppet. Dessutom är handtaget utvecklat i en oval form för att ge en mer ergonomiskt grepp om squashracket. Racket levereras med ett heltäckande Eco Cover som är tillverkat i det mjuka materialet Eco fleece, som dessutom är 100% återvinningsbart.
Vikt:
110 g
Balans:
Head heavy
Träffyta:
480 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Karakal Raw Pro Lite 2.0 2023
Tillfälligt slut
KS22001
Butikslager Solna
Karakal Raw Pro Lite 2.0 2023
Tillfälligt slut
KS22001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.