Hem Padel Väskor Nox Agustin Tapia AT10 XXL Padel Bag

Nox Agustin Tapia AT10 XXL Padel Bag

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
949 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Används av Agustin Tapia på touren.

Detta är Nox största padelväska. Här har Nox tänkt på allt med en rad olika funktioner och fack för att du ska få ut så mycket som möjligt av din padel. Väskan är utrustad med ett separat thermo-isolerat fack med plats för upp till 4 racketar. Utöver detta finner vi ett stort fack för kläder och andra tillbehör, ett ventilerat fack för skor, flera mindre fack samt ett thermo-fack med plats för en vattenflaska eller ett bollrör. Med i väskan kommer även en påse för blöta kläder. Du bär enkelt med dig väskan med hjälp av dubbla axelremmar eller via handtaget vid botten av väskan. Rekommenderas för dig som behöver mycket plats i en påkostad och stilren väska!
Mått:
70 x 45 x 30 cm
Volym:
50 liter
Webblager
Nox Agustin Tapia AT10 XXL Padel Bag
Tillfälligt slut
BPAT10XXL
Butikslager Solna
Nox Agustin Tapia AT10 XXL Padel Bag
Tillfälligt slut
BPAT10XXL

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.