Hem Padel Väskor Nox WPT Master Series Backpack Black

Nox WPT Master Series Backpack Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
749 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Exklusiv World Padel Tour - Master Series padel ryggsäck.

Designad och utvecklad med de bästa textilierna och tekniska materialen för ökad kapacitet, minskad vikt och ökad hållbarhet. Den perfekta kombinationen mellan en snygg sportryggsäck och en ryggsäck som du kan bära i vardagen. Idealisk för att bära med dig alla dina ägodelar till träningspasset eller kontoret och arbetsdagen. Ryggsäcken består av två huvudfack med plats för padelrack och tillbehör, mångfacksdesign på insidan med interna organisationsmöjligheter så du kan anpassa ryggsäcken själv efter egna behov. Det yttre facket är även av styvare material för att skydda datorer eller padelracket från yttre stötar. Ryggsäcken har ett separat ventilerat skofack så du kan separera dina använda träningsskor från di övriga utrustning. Väskan har vadderade axelremmar och ryggparti som optimerar hanteringen och luftcirkulationen.
Mått:
50x32x22 cm
Volym:
32 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Nox WPT Master Series Backpack Black
Tillfälligt slut
MOCWPTMASTER23
Butikslager Solna
Nox WPT Master Series Backpack Black
Tillfälligt slut
MOCWPTMASTER23

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.