Hem Padel Väskor Nox WPT Open Series Backpack Black

Nox WPT Open Series Backpack Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
619 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

WPT Ryggsäcken från Nox inför säsongen 2024

Designad med de bästa textilierna och tekniska materialen för att minska känslan av vikt och öka hållbarheten. Ryggsäcken sitter bekvämt, har en stil känsla av design och materialet håller hög kvalitet. Den perfekta kombinationen av sport- och vardagsryggsäck, idealisk för att bära med dig alla dina tillhörigheter för daglig användning, träning och matcher. Egenskaper: Huvudfack #1 för padelrack eller dator. Vadderad inredning för maximalt skydd. Huvudfack #2 för padelrack, utrustning och tillbehör. Självständigt skofack med ventilationssystem. Framfickor för organisering av nycklar, plånbok, telefon eller andra mindre tillbehör Sidofickor med nät för padelbollar eller vattenflaska. Vadderade remmar och rygg för ökad komfort. Ergonomiska textilier för att optimera grepp och luftcirkulation.
Mått:
50x32x22 cm
Volym:
30 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Nox WPT Open Series Backpack Black
Tillfälligt slut
MOCWPTOPEN23
Butikslager Solna
Nox WPT Open Series Backpack Black
Tillfälligt slut
MOCWPTOPEN23

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.