Hem Padel Väskor Nox WPT Open Series Padel Bag

Nox WPT Open Series Padel Bag

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
999 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Exklusiv World Padel Tour padelväska - Open Series Edition.

Det idealiska tillbehöret för alla padelspelare som söker komfort och elegans med en touch av mintgrön färg. Denna lätta och kompakta, denna padelväska är perfekt för att bära med dig allt du behöver till dina träningar och matcher. Väskan har kapacitet för upp till 3 padelracket och kommer utrustad med ThermoTech fack för att skydda dina padelrack mot hastiga temperaturförändningar. Huvudfacket har en dubbel dragkedja för enkel åtkomst till dina tillbehör. Väskan har även ett ventilerat skofack för att separera dina använda träningsskor från övrig utrustning så den håller sig fräsch. Väskan har även gott om mindre fack på insidan för förvaring av mindre tillbehör så som plånbok eller bilnyckel.
Mått:
60x30x35 cm
Volym:
55 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Nox WPT Open Series Padel Bag
Tillfälligt slut
BPWPTOPEN23
Butikslager Solna
Nox WPT Open Series Padel Bag
Tillfälligt slut
BPWPTOPEN23

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.