Hem Squash Squashracket Prince Team Combat 300
-33%

Prince Team Combat 300

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
895 kr595 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Prisvärt squashracket av god kvalitét från Prince.

Prince Combat 300 är ett mångsidig squashracket som tillgodoser behoven för både nybörjare och erfarna spelare. Squashacket har en välbalanserad konstruktion som möjliggör för optimal kontroll och precision i spel. Det aningen större större rackethuvudet med en förstorad sweet spot förbättrar träffytan och möjliggör effektiva och välkontrollerade bollträffar även vid bollar som är nära väggen. Den droppformade designen av rackethuvudet möjliggör hårdare spänning av längre strängar med hjälp av Extender-teknologin, vilket i sin tur möjliggör en ökad kraft i varje slag med mindre ansträngning. För spelare som inte har spelat squash under en längre tid utgör Prince Combat 300 en optimal kombination av kraft och kontroll. Levereras strängad och med racketfodral.
Vikt:
170 g
Balans:
Even
Träffyta:
485 cm²
Strängningsmönster:
16x17
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Prince Team Combat 300
Tillfälligt slut
7S520
Butikslager Solna
Prince Team Combat 300
Tillfälligt slut
7S520

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.