Hem Squash Squashracket Prince TeXtreme Pro Beast 750
-37%

Prince TeXtreme Pro Beast 750

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 595 kr995 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Avancerat squashracket från Prince med mycket uppskattade teknologier

Prince Pro Beast 750 är ett avancerad squashracket designad för att ge dig den ultimata kontrollen och kraften du behöver på banan. Denna racket är en del av Prince's Pro Beast-serie, som är kända för att vara några av de mest populära squashracket bland toppspelare i världen. Prince Pro Beast 750 har en unik konstruktion som kombinerar olika teknologier för att maximera prestanda och hållbarhet. Racketen är tillverkad av högkvalitativt grafitmaterial som är både lätt och starkt, vilket ger en balanserad känsla i handen. Dessutom är squashracket utrustat med Prince's TeXtreme-teknologi, TeXtreme-vävda laminat är utvecklade med tunnare och lättare struktur samt rakare kolfibrer för att skapa ett kompositmaterial som är 20% lättare än traditionella grafitmaterial med större stabilitet som ger spelare mer kraft och precision i sina slag. En annan unik funktion hos Prince Pro Beast 750 är dess PowerBite-teknologi, ny omkonstruerad ram med ett mer öppet och jämnt strängmönster. Effektivt sett tillåter färre strängar en snabbare huvudhastighet och det öppna mönstret genererar naturligt mer kraft vid slaget. Jämnt avstånd mellan strängarna möjliggör konsekvent träffsäkerhet och känsla. De större strängavstånden resulterar också i mer "grepp" på bollen Squashracket levereras strängad samt med racketfodral.
Vikt:
135 g
Balans:
Even
Träffyta:
480 cm²
Strängningsmönster:
14x15
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Prince TeXtreme Pro Beast 750
Tillfälligt slut
7S564
Butikslager Solna
Prince TeXtreme Pro Beast 750
Tillfälligt slut
7S564

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.