Hem Tennis Väskor Prince Tour Evo Thermo Bag x12 Black 2023

Prince Tour Evo Thermo Bag x12 Black 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 495 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stor genomtänkt väska från Prince!

Prince Tour Evo Thermo Bag x12 är en stilren och snygg racketväska med plats för all tennisutrustning som behövs till tennisplanen. Denna väska består av ett stort fack som är thermoisolerat. Man kan fälla upp en mellanvägg för att separera rack med kläder eller annat tillbehör. För att smidigt förvara skor får man med en separat skopåse. På så sätt slipper skorna ligga blandat övrig utrustning Prince har utrustat väskan med handtag, men även har man applicerat bekväma axelremmar så att man enkelt kan bära med sig väskan som en ryggsäck. Fyller man väskan med enbart tennisracketar så finns det plats för totalt 12 stycken racketar, med mellanväggen uppfälld rymmer väskan 9 rack.
Mått:
76x27x33 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Prince Tour Evo Thermo Bag x12 Black 2023
Tillfälligt slut
6P891020-BLK
Butikslager Solna
Prince Tour Evo Thermo Bag x12 Black 2023
Tillfälligt slut
6P891020-BLK

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.