Hem Squash Squashracket Prince Vortex Elite 600

Prince Vortex Elite 600

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 395 kr895 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Lättviktare med goda egenskaper från Prince

Prince Vortex Elite 600 Squashracket är en del av den nya Prince-serien och innehåller flera spännande uppdateringar. En av dessa är Prince Vortex, som är tillverkad enligt traditionell teknik med 100% grafit och kraftsystem. Det som skiljer Elite-modellerna från övriga modeller i serien är dess fokus på tekniskt spel. Prince har lyckats utveckla en squashracket som väger endast 125 gram, vilket gör den till en attraktiv option för spelare som söker efter en racket som kan hjälpa dem med deras tekniska spel. Denna squashracket passar bra för spelare som vill ha en enkel och exakt spelstil. Prince Vortex Elite 600 Squashracket är enklare än Phoenix-modellen men passar fortfarande spelare med medelhastighetssving. Balansen på 330 mm garanterar också god effekt och kraftutbyte vid bollträff.
Vikt:
125 g
Balans:
Head light
Träffyta:
480 cm²
Strängningsmönster:
16x17
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Prince Vortex Elite 600
Tillfälligt slut
7S614905
Butikslager Solna
Prince Vortex Elite 600
Tillfälligt slut
7S614905

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.