Hem Padel Grepplindor Shox Lamina Padel Grip Soft Orange

Shox Lamina Padel Grip Soft Orange

Tillfälligt slut Säker betalning
249 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Shox Lamina är ett ergonomiskt grepp för padelrack.

Shox Lamina är ett svenskdesignat vibrationsdämpande grepp för bästa komfort och känsla. Materialet och Shore-tal är noga utvalt och framtaget i samarbete mellan padelspelare och vibrationsingenjörer. Mönstret på greppet är gjort med lamellteknik som skapar luftkanaler för att ta upp vibrationer vilket förebygger och motverkar skador. Egenskaper och fördelar: - Vibrationsdämpande: Greppet dämpar vibrationer och motverkar skador i armbåge, axel och handled. - Komfort: Greppet ger en härlig känsla utan att vara i vägen och bestämmer inte din fattning. - Power: Lamellerna ger en trampolineffekt i ditt slag. - Lamina Reverse: Vänd greppet ut och in för att få bort strukturen, men som behåller funktionen. - Linjär struktur: gör att spelaren kan snurra på racket utan att störas. - Dragspelsfunktion: Gör det enkelt att få greppet tunnare och lättare, dra greppet så att det blir längre och klipp bort biten som blir över. Greppet finns i tre olika hårdheter: - Soft: För dig som gillar att spela med kontroll och ett mjukare grepp och känsla. - Medium: För dig som vill ha något mitt emellan. - Hard: För dig som spelar lite aggressivare och gillar ett hårdare grepp och känsla. Tag av grundlindan innan du sätter på Shox Lamina. Ovanpå Lamina greppet lindar man på valfritt antal vanliga overgrips (vanligtvis 1st).
Webblager
Shox Lamina Padel Grip Soft Orange
Tillfälligt slut
PA002-SOFT
Butikslager Solna
Shox Lamina Padel Grip Soft Orange
Tillfälligt slut
PA002-SOFT

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.