Hem Padel Väskor Siux Pro Tour Max Padel Bag Yellow/Black 2023

Siux Pro Tour Max Padel Bag Yellow/Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Snygg racketväska från spanska Siux.

Siux Pro Tour Max är en rymlig padelväska som ger spelaren möjlighet att få med sig all den padelutrustning som behövs till padelbanan. Yttersidorna har man förstärkt i hårdare material för att göra väskan mer slitstarkt och skydda padelracken i sina racketfack på vardera sida. Det ena racketfacket är dessutom isolerat med thermoskydd, för att skydda padelracken från temperaturförändringar och därmed hålla racket i toppform. För att hålla resten av din padelutrustning i toppskick har man utrustat väskan med ett separat skofack som dessutom har ventilationshål så att skorna luftas. Förutom de separata racketfacken och skofacket är väskan utrustat med småfack med plats för värdesaker samt ett stort huvudfack med plats för all möjlig utrustning som kan behövas. För extra komfort har Siux utrustat väskan med vadderade axelremmar och även partier i ryggen så att väskan ligger skönare mot ryggen när man bär den som en ryggsäck.
Webblager
Siux Pro Tour Max Padel Bag Yellow/Black
Tillfälligt slut
siuxprtourmaxye
Butikslager Solna
Siux Pro Tour Max Padel Bag Yellow/Black
Tillfälligt slut
siuxprtourmaxye

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.