Hem Padel Väskor Slazenger Vibora Pro Padel Bag Black

Slazenger Vibora Pro Padel Bag Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 999 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Slazenger Vibora Padel Bag - Premiumpadelväska med Stil

Vibora Padel Bag är den ultimata lösningen för att skydda din premiumutrustning med stil och bekvämlighet. Denna rymliga väska är designad för dem som kräver mer utrymme utan att kompromissa med komfort eller stil. Rymlig design Den större versionen av Vibora Padel Bag erbjuder gott om utrymme för att rymma all din padelutrustning och tillbehör, så att du kan bära med dig allt du behöver för dina padelsessioner eller tävlingar. Premiumskydd Konstruerad med vattentät PU-belagd syntetläder, ger Vibora Padel Bag pålitligt skydd mot väder och vind, vilket håller din utrustning torr och säker under alla förhållanden. Bekvämlighet i fokus Med ergonomiska axelremmar och ett stadigt handtag är denna väska enkel att bära och ger dig komfort under långa transporter till och från padelbanan. Stilfull design Glänsande gyllene Slazenger Padel-logotyper på båda sidor av väskan ger en touch av lyx och stil till din padelutrustning. Skofack Njut av den extra fördelen med ett separat och rymligt skofack, perfekt för att hålla dina skor organiserade och separerade från resten av din utrustning. Välj Vibora Padel Bag för att kombinera funktionalitet, premiumskydd och mode i en enda väska och lyft din padelupplevelse till nästa nivå.
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Slazenger Vibora Pro Padel Bag Black
Tillfälligt slut
3019-SZP21340307
Butikslager Solna
Slazenger Vibora Pro Padel Bag Black
Tillfälligt slut
3019-SZP21340307

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.