Hem Tennis Senor Solinco Barb Wire Set
-25%

Solinco Barb Wire Set

Tillfälligt slut Säker betalning
160 kr119 kr
Välj utförande
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Racketspecialisten är första återförsäljare att ta in Solinco senor till Sverige. Solinco är ett relativt ungt företag inom racketbranschen och startades av några f.d. medarbetare på Luxilons utvecklingsavdelningen. Med det sagt är den huvudsakliga expertisen inom senor och vi vågar påstå att detta är riktigt fina produkter. Solinco Barb Wire är en spännande polyestersena som erbjuder enorm access till spinn tack vare sin kantiga form. Senan känns lite mjukare än Tour Bite och ger också fin kontroll. Detta är en toppsena för dig som söker bett och spinn i bollen. Levereras i ett set som räcker till en racket.
Tjocklek:
1.20, 1.25, 1.30
Längd:
Set 12 m (1 racket)
Färg:
Svart
Sentyp:
Polyestersenor (Co-Poly)
Webblager
1.20
Tillfälligt slut
barbw12set-1
1.25
Tillfälligt slut
barbw12set-2
1.30
Tillfälligt slut
barbw12set-3
Butikslager Solna
1.20
Tillfälligt slut
barbw12set-1
1.25
Tillfälligt slut
barbw12set-2
1.30
Tillfälligt slut
barbw12set-3

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.