Hem Bordtennis Stommar Stiga Energy Wood V2 WRB

Stiga Energy Wood V2 WRB

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
795 kr
Välj utförande
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
En efterlängtad uppdatering av Stiga's mycket populära bordtennisstomme Energy Wood WRB. En offensiv, lätt 5-plystomme med förbättrad balans – den perfekta stommen för allroundspelare. Det tjockare mittfanéret ger inte bara ökad kraft och fart i slagen, utan är också anpassat efter ABS-bollen. Skaftet har en ny, exklusiv design och metallins samt den klassiska STIGA-linsen på änden. Precis som på föregångaren ger WRB-systemet snabbare returer, mer kraft och en extra känslighet som uppskattas av allroundspelaren. -Uppdaterad version av den populära stommen Energy Wood WRB. -Offensiv 5-plystomme med låg vikt - perfekt för allroundspelare. -Tjockare mittfanér ger ökad kraft och fart i dina slag. -Ny, exklusiv design på skaftet samt metallins. -WRB-systemet för snabbare returer, mer kraft och extra känslighet. -Handgjord i Sverige. Fattning: Master - Konkavt smalt. Classic - Rakt.
Webblager
Master
Tillfälligt slut
107435-master
Classic
Tillfälligt slut
107437-classic
Butikslager Solna
Master
Tillfälligt slut
107435-master
Classic
Tillfälligt slut
107437-classic

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.