Hem Squash Squashracket Tecnifibre Carboflex 130 Airshaft

Tecnifibre Carboflex 130 Airshaft

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 595 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Senaste generationen av populära Carboflexserien. Carboflex 130 Airshaft från Tecnifibre - utvecklad tillsammans med toppspelaren Mohamed El Shorbagy. En av våra mest sålda toppracketmodeller i senaste utförandet. Fungerar lika fint för motonären som för världsspelarna. Med en nyutvecklad ram med Airshaft-ramkonstruktion får du här en mer dynamisk respons och acceleration på bollen i jämförelse med föregångaren. Denna squashracket har också X-Armsteknologi som ger en starkare struktur i ramen och därmed en bättre stabilitet. Denna squashracket erbjuder spelare med fin touch en otrolig spelkänsla. Nu har Tecnifibre förfinat denna toppracket än mer. Racketmodellen ger mer fart, aerodynamik och ”skarphet” i spelet jämfört med föregångaren och det känns definitivt att det än en utvecklad version som är fantastiskt välbalanserad. Vi på racketspecialisten.se tycker att denna squashracket passar duktiga motionärer och tävlingsspelare som endast nöjer sig med det bästa. Squashracketen kommer strängad med den populära senan Dnamx i 1,20mm från Tecnifibre.
Vikt:
130 g
Balans:
Even
Träffyta:
500 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Tecnifibre Carboflex 130 Airshaft
Tillfälligt slut
12CAR130AS
Butikslager Solna
Tecnifibre Carboflex 130 Airshaft
Tillfälligt slut
12CAR130AS

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.