Hem Badminton Badmintonracket Victor Auraspeed 100X 2023
Sommarrea
-31%
Victor Auraspeed 100X
Victor Auraspeed 100X
Victor Auraspeed 100X
Victor Auraspeed 100X
Victor Auraspeed 100X

Victor Auraspeed 100X

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 895 kr1 995 kr
Välj strängning
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Toppracket från Victor med grymma nya teknologier.

Auraspeed 100X är ett badmintonracket från Victor som har en styv flexibilitet. Detta innebär att spelaren får en styrka i spelet och access till kontrollerad fart. Balansen på detta badmintonracket är jämn för att ge spelaren en fin känsla och kontroll i spelet. Kombinationen av den styva flexibiliteten och den jämna balansen resulterar i att badmintonracket blir ett kraftfullt offensivt vapen med fina kontrollegenskaper. Victor Auraspeed 100X är fullproppad med flera teknologier som ska ge badmintonracket de optimala egenskaperna. Seven Six 76 - är en teknologi som ska skapa mindre friktion vid senorna som i sin tur förlänger livslängden på senorna. Pyrofil - är bundna kolfibertrådar med avancerade högpresterande material från Japan. Denna ultralätta bindning ger racket en fin vibrationsdämpning och förbättrar kontrollkänslan. Nano Forty TR+ - är en teknologi som är konstruerad med en mer avancerad, hållbar och stark kolfiber som samtidigt erbjuder en fin flexibilitet och känsla. Anti-Torsion System - är en teknologi i skaftet som Victor har utvecklat som är otroligt vridstyvt och starkt. Rebound Transition Construction (RTC) - är en teknologi vetenskapligt testade "Rebound Points" på specifika positioner i badmintonrackets ram. Detta förbättrar energiåterhämtningen i racket och ger mer kraft och fart i slagen. Sonic Rebound Technology (SRT) - är en teknologi integrerad med den andra teknologin RTC och ett flexibelt kolfibermaterial maximerar energiåterhämtningen för att få ut absolut maximalt med kraft och fart i slagen. Dynamic-Sword - är en teknologi baserad på aerodynamikens principer där man har skapat en ramstruktur liknande ett blad för att skapa ett mindre luftmotstånd. Det medför då att racket blir mer lättmanövrerat och kan förflyttas snabbare och smidigare. Rebound Shield - är en teknologi där man har applicerat elastiskt glasfiber i ramen för att ge racket mer elasticitet och ge en högre komfort och känsla i spelet. FreeCore - är en teknologi där man har skapat handtaget med hjälp av en datorsimulation, som låter skaftet röra sig mer fritt. Det medför att racket kan svinga smidigare och även ger en skönare kontrollkänsla. PowerRing - är en teknologi som integreras tillsammans med FreeCore och överför flödet av energi och kraft och skaper mer solida och kraftfulla slag. Shaft Recovery System (SRS) - är en teknologi som förbättrar kraftöverföringen med 4% tack vare ramens flexibilitet och energiåterhämtning. Detta racket passar duktiga motionärer och tävlingsspelare som söker ett racket med mycket fart och kraft utan att tappa så mycket kontrollkänsla. Racket levereras i osträngat utförande. OBS, badmintonracket levereras utan grepplinda monterat, utan den ingår och får monteras separat.
Flexibilitet:
Stiff
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Webblager
Victor Auraspeed 100X
Tillfälligt slut
VIC210104
Butikslager Solna
Victor Auraspeed 100X
Tillfälligt slut
VIC210104

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.