Hem Badminton Badmintonracket Victor Jetspeed 7 Junior

Victor Jetspeed 7 Junior

Tillfälligt slut Säker betalning
399 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Juniormodell från Victor

Jetspeed S 7 Jr är perfekt för barn som är nybörjare inom badminton. Den kortare racketlängden gör det lättare för dem att svinga badmintonracket och får bättre fart på bollen. Vår Jetspeed S 7 Jr är speciellt designad yngre juniorer som precis börjar utforska sporten. Med dess kompaktare längd är racketen perfekt anpassad för barnens grepp och svingteknik. Den lättare vikten ger också enklare hantering och ökad kontroll över slaget. Med Jetspeed S 7 Jr kan ditt barn snabbt upptäcka glädjen och spänningen i badminton. Det här badmintonracket kommer att hjälpa dem att bygga upp självförtroendet på planen samtidigt som de får en känsla av smidighet och glädje i spelet. Så om du letar efter en badmintonracket som är idealisk för ditt barns inledande steg inom badminton, är Jetspeed S 7 Jr ett mycket bra val för att ge dem den bästa starten i sin badmintonresa.
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Victor Jetspeed 7 Junior
Tillfälligt slut
VIC-JS-7JR
Butikslager Solna
Victor Jetspeed 7 Junior
Tillfälligt slut
VIC-JS-7JR

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.