Hem Badminton Badmintonracket Victor Jetspeed S T1

Victor Jetspeed S T1

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 299 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Victor Jetspeed S T1 - Precision och kraft till överkomligt pris för motionären eller nybörjaren

Victor Jetspeed S T1 är ett badmintonracket utvecklat för att kombinera precision och kraft, för att ta ditt spel till nästa nivå. Oavsett om du är nybörjare eller en motionär som strävar efter att förbättra ditt spel, erbjuder detta racket den perfekta balansen mellan medelbalans och allround-egenskaper. Medelbalans Victor Jetspeed S T1 White har en medelbalans, vilket ger en optimal kombination av kraft och kontroll. Detta gör racketen lämplig för olika spelstilar och passar både nybörjare och motionärer. Allround-Egenskaper Badmintonrackets design och flexibilitet ger möjlighet att behärska olika slag, från snabba smashar till fint avvägda drop shots. Det är ett mångsidigt badmintonracket som kan anpassas efter olika spelssituationer. 100% Grafitram Tillverkad med en 100% grafitram är racketen lätt och hållbar. Grafitramen ger även enastående känsla vid varje slag och minskar vibrationer för en bekvämare spelupplevelse. Färdigsträngad Modellen levereras färdigsträngad, vilket gör det möjligt för dig att komma igång och spela direkt när du får racketen i handen. Victor Kvalitet Victor är känt för sin höga kvalitet och innovation inom badmintonvärlden. Med Jetspeed S T1 White får du en racket som är utformad för att leverera bästa möjliga prestanda på banan. Oavsett om du strävar efter att förbättra ditt grundspel eller ta ditt spel till nya höjder, är Victor Jetspeed S T1 det perfekta racketen för den kräsne spelaren. Upplev precision och kraft i varje slag och ta kontrollen över badmintonbanan med detta imponerande badmintonracket från Victor.
Flexibilitet:
Flexible
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Vikt:
0,1 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Victor Jetspeed S T1
Tillfälligt slut
VIC220305
Butikslager Solna
Victor Jetspeed S T1
Tillfälligt slut
VIC220305

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.