Hem Badminton Badmintonracket Victor Thruster TK-Hawk
Vårrea
-37%
Victor Thruster TK-Hawk
Victor Thruster TK-Hawk
Victor Thruster TK-Hawk
Victor Thruster TK-Hawk
Victor Thruster TK-Hawk
Victor Thruster TK-Hawk

Victor Thruster TK-Hawk

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 595 kr999 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Läcker badmintonracket i populära thrusterserien från Victor

Denna modell riktar sig till offensiva spelare som söker efter ett kraftfullt badmintonracket för att snabbt kunna avgöra poäng och dominera dina motståndare. Här i en design av lätt bronsaktig färg och eleganta detaljer får du tillgång till många av Victors teknologier Teknologier 100% Graphite Hard Cored Technology Inspirerad av tekniken för helikopterrotorblad - den flerskiktade strukturen, skapad av kolfiber och kompositer, minimerar materialstorleken och förstärker manövreringskänslan och prestandan. Nano Tec Nano Tec-teknologi fungerar genom att jämnt fördela nanostora partiklar i de tomma utrymmena mellan kolfibersegmenten i ramen. Detta ökar den övergripande styvheten hos kolkompositfibrerna och vridstyvheten i racketramen. Pyrofil Kolfiber och dess kompositer är avancerade material med hög prestanda från Japan. Pyrofil-Egenskapen med hög intensitet och ultralätt bindning ger badmintonracket utmärkt stötdämpning och förbättrar kontrollen. Seven Six Seven Six-konstruktionen minskar friktionen mellan strängarna och minskar effektivt förlusten av spänning i strängningen, samtidigt som strängarnas livslängd förlängs. Tri-Formation Tri Formation innebär att tre olika ramstrukturer omstruktureras och integreras för att optimera träffen i bollen, ramens egenskaper och den övergripande prestandan.
Webblager
Victor Thruster TK-Hawk
Tillfälligt slut
VIC200125
Butikslager Solna
Victor Thruster TK-Hawk
Tillfälligt slut
VIC200125

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.