Hem Badminton Badmintonracket Victor Thruster TTY

Victor Thruster TTY

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 395 kr
Välj strängning
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nyaste från världsettan på damsidan, Tai Tzu Ying-kollektionen

Den nya Tai Tzu Ying-kollektionen har temat "Oändlig" och symboliserar Tai's obegränsade och gränslösa inflytande. Kollektionen innehåller färgerna vit och "magiskt lila", vilket fångar essensen av Tai's karriär och prestationer. Det är en hyllning till hennes oöverträffade talang och ständigt växande påverkan på badmintonsporten. Med denna kollektion kan du känna dig som en del av Tai Tzu Yings inspirerande resa med stil och elegans. Modellen har ett mindre grepp G5, samt en vikt av ca 83 gram och en head-heavy balans. Thruster TTY är utformat för att vara ett smidigt attack-racket och rekommenderas för den duktige motionären och avancerade spelaren som vill ta sina badmintonprestationer till nya höjder!
Flexibilitet:
Stiff
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Vikt:
83 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Webblager
Victor Thruster TTY
Tillfälligt slut
VIC230301
Butikslager Solna
Victor Thruster TTY
Tillfälligt slut
VIC230301

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.