Hem Tennis Tennisracket Wilson Blade 26 V8.0

Wilson Blade 26 V8.0

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 295 kr
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

En juniorvariant av de omåttligt populära Wilson Blade 98.

Här har vi den senaste modellen i Wilsons populära Blade-serie. Vi på Racketspecialisten tycker verkligen att Wilson har lyckats med designen på detta tennisracket. Beroende på hur ljuset reflekteras mot racket samt hur du vinklar den i handen så pendlar färgen mellan läcker grön och kaxig kopparfärg. Man har valt att utveckla detta nya racket med lite olika teknologier som bland annat "Parallel Drilling" som är en teknologi som skapar en större sweetspot och därmed extra kontroll i sina slag. En annan ny teknologi man har valt att använda sig utav är " Top Grip Taper" som innebär att greppet smalnar av mot toppen för en bättre känsla vid tvåhandsbackhands. Racket passar för dig som är ca 9-12 år gammal. Levereras strängad och klar för spel!
Längd:
660 mm
Balans:
320 mm
Vikt:
255 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Ja
Racketfodral:
Ingår ej
Senior/Junior:
9-12 år
Webblager
Wilson Blade 26 V8.0
Tillfälligt slut
WR079210U
Butikslager Solna
Wilson Blade 26 V8.0
Tillfälligt slut
WR079210U

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.