Hem Tennis Väskor Wilson Clash V2.0 Super Tour 6PK 2022

Wilson Clash V2.0 Super Tour 6PK

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 195 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Påkostad tennisväska i nya Clash-serien

Den perfekta kompanjonen till en banbrytande racketserie, Clash v2 Super Tour-kollektionen integrerar rik, innovativ design med en uppsjö av fördelaktiga funktioner för tennisspelare. Detta Super Tour 6 Pack rymmer upp till sex tennisracketar över två huvudfack för tennisutrustning, inklusive ett foder med termoskydd för att skydda mot extrema temperaturer. Ytterligare funktioner inkluderar ett par stora yttre sidfickor för extra förvaring och ett dubbelt bärsystem för alternativa bärlägen. Den här väskans innovativa design består av ett återvunnet PET-polyestertyg tillverkat av 18 PET-flaskor, och väskans innovativa design kompletterar på ett utmärkt sätt prestandaracketlinjen Clash v2 med sin djupa röda nyans och Wilson logga.
Mått:
73.5 x 25.5 x 33 cm
Färg:
Svart, Röd
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Clash V2.0 Super Tour 6PK
Tillfälligt slut
WR8016501001
Butikslager Solna
Wilson Clash V2.0 Super Tour 6PK
Tillfälligt slut
WR8016501001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.