Hem Pickleball Pickleballracket Wilson Juice Team Pickleball Red
Kampanj
-29%

Wilson Juice Team Pickleball Red

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr699 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Pickleballracket från Wilson.

Juice Team är ett pickleballracket med en bredare träffyta för att ge spelaren en stor sweetspot. Detta kan vara nödvändigt vid det snabba dubbelspelet, alternativt för spelaren som vill växa in i sporten. Med sina teknologier får spelaren ett picklaballracket med en mycket förlåtande känsla, samtidigt som spelaren har access till hög fart i spelet. - Wide Body Shape ger en större sweetspot med tillgång till mycket kraft även vid träffar längre ut mot kanterna, vilket är idealisk för dubbelspel. - PolyCore-X är en mjukare kärna som fångar upp vibrationer och bidrar till en skön känsla i det snabba spelet. - Fiberglass Hitting Zone är en teknologi som innebär att slagytan flexar mer, vilket bidrar till en skönare träffkänsla samt att bollen får extra skjuts i slagen. - Stop Shock Dampening Bumper Guard är skydd i ramen så att racket får en bättre hållbarhet. - USAPA-godkänd för tävlingsspel.
Vikt:
238 g
Längd:
38.7 cm
Bredd:
21 cm
Webblager
Wilson Juice Team Pickleball Red
Tillfälligt slut
WR065011U
Butikslager Solna
Wilson Juice Team Pickleball Red
Tillfälligt slut
WR065011U

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.