Hem Padel Väskor Wilson Leather Padel Bag Luxury

Wilson Leather Padel Bag Luxury

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
5 995 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Lyxig padelväska i äkta läder från Wilson.

Wilson Leather Padel Bag Luxury är den ultimata väskan för dig som söker exklusivitet och funktion. Tillverkad av högkvalitativt läder, har denna väska en elegant och lyxig look som passar perfekt för både träning och tävling. Men det är inte bara en väska, det är en del av din upplevelse av att spela padel. Oavsett om du spelar på varma dagar under stekande sol eller vid padelbanorna tillsammans med vänner eller tränar i padelarenan, är denna väska din perfekta följeslagare. Med flera praktiska fickor och fack, kan du enkelt organisera dina padelracket, bollar, kläder och andra tillbehör på ett säkert och bekvämt sätt. Det vadderade racketfacket skyddar ditt racket mot hastiga temperaturskillnader och stötar under transporten, med den här padelväskan kan du kan känna dig trygg med att ditt racket är säkert. Det finns också tillräckligt med utrymme för att packa ner en handduk och alla andra nödvändiga accessoarer och kläder du kan tänka dig behöva. Denna padelväska har även en justerbar och avtagbar axelrem, vilket gör det enkelt att bära väskan på det sätt som passar dig bäst. När du anländer till padelbanan, kan du enkelt hänga upp väskan på en krok med hjälp av den inbyggda hängaren. Detta gör att du enkelt kan komma åt allt du behöver under spelet utan att behöva oroa dig för att dina tillbehör eller din väska blir smutsig eller tappas bort. Med dess högkvalitativa material och stilrena design, är Wilson Leather Padel Bag Luxury en populär produkt bland padelspelare och kommer garanterat att bli din nya favoritväskan för dina padelbehov. Så oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare, är denna väska den perfekta följeslagaren för soliga dagar vid padelbanorna tillsammans med vänner. Det är en investering i din padelupplevelse som du inte vill missa! Med dess högkvalitativa material och stilrena design, är Wilson Leather Padel Bag Luxury en produkt för dig som verkligen söker den där extra elegansen och känslan av kvalitét i din utrustning, för dig som söker känslan av tillfredsställelse när du plockar upp dina padelracket en solig dag vid utomhusbanorna för några härliga set med dina vänner.
Färg:
Brun
Thermofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Leather Padel Bag Luxury
Tillfälligt slut
WR8902801001
Butikslager Solna
Wilson Leather Padel Bag Luxury
Tillfälligt slut
WR8902801001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.