Hem Tennis Tennisracket Wilson Noir Pro Staff 97 V14 Limited Edition Matt Black

Wilson Noir Pro Staff 97 V14 Limited Edition Matt Black

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
3 299 kr
Välj greppstorlek
Välj strängning
Fodral
Vibrationsdämpare
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Utforska fantastisk precision med Wilsons senaste skapelse: Ett blixtrande mattsvart tennisracket som inte bara bjuder på enastående prestanda utan även en mystisk elegans som tar ditt spel till helt nya nivåer.

Ta chansen och stick ut ur mängden med den begränsade upplagan från Noir Performance Tennis Racket Collection från Wilson! Med en design inspirerad av den lågmälda, svartvita Film Noir eran. Designad i en fantastisk läcker mattsvart ton är Noir Pro Staff 97 16x19 V14 tennisracket utformad för att passa den duktige motionären och den tävlingsinriktade spelaren som prioriterar precision i sitt spel. Är du stark nog att hantera det här tennisracket erbjuder Pro Staff fantastisk kraftutvinning. Pro Staff 97 v14 är ett precisionsorienterat tennisracket idealiskt utformat för att passa den avancerade spelaren. Till skillnad från Pro Staff RF är 97 v14 aningen lättare men modellen har fortfarande lite högre vikt som är koncentrerad i handtaget för att generera extra mycket kraft. För att optimera böjningsprofilen mellan båge och skaft är tennisracket designat med teknologin från Wilson kallad Bending-Technology. Wilson har justerat den dubbla flätan i 45-graders vinklar, vilket tillåter ramen att få mer spelrum vid bollträffen. Det ökar uppehållstiden samtidigt som stabiliteten som för Pro Staff serien är en signatur bibehålls. Spelaren får med detta tennisracket en underbar känsla av kontroll och vänder sig till duktiga motionärer samt tävlingsspelare. Wilson Noir Blade 98 V8 är sammanfattningsvis en fantastisk tennisracket med en nervkittlande design, som en tennisentusiast bara inte får missa! Ta chansen att testa något exklusivt i Wilson Nior Pro Staff 97! Vi på Racketspecialisten erbjuder möjligheten att få racketen uppsträngad med Solinco Hyper G alternativt Solinco Tour Bite/Tour Bite Soft som blivit utsedd till bästa polyestersena på marknaden av den ansedda tyska tennistidningen Tennis Magazine. För dig som vill ha strängningen exakt likadan som Roger Federer erbjuder vi nu även detta racket med Champions Choice-senor. Teknologier - Braid 45 Står för ett nytt sätt att väva grafiten. Detta bidrar till ökad stabilitet samt en mer solid träffkänsla. - String Mapping Innebär att man lagt senorna precis vid sweetspot tätare för att öka kontrollen och precisionen i slagen. - Ergonomic End Cap Förbättrad komfort i greppet med den ergonomiska knoppen. - Paradigm Bending Unik kolfiberkonstruktion som optimerar bågen och skaftets böjningsprofil för ökad flexibilitet utan på bekostnad av kraften som krävs i modern tennis. - Design Limiterad upplaga i läcker mattsvart färgsättning
Längd:
686 mm
Balans:
312 mm
Vikt:
315 g
Träffyta:
98 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej
Senior/Junior:
Senior
Webblager
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
WR140911U-2-4-1-4
3 (4 3/8)
Tillfälligt slut
WR140911U-3-4-3-8
4 (4 1/2)
Tillfälligt slut
WR140911U-4-4-1-2
Butikslager Solna
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
WR140911U-2-4-1-4
3 (4 3/8)
I lager
WR140911U-3-4-3-8
4 (4 1/2)
Tillfälligt slut
WR140911U-4-4-1-2

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.