Hem Tennis Väskor Wilson Noir Tour Backpack Limited Edition Matt Black

Wilson Noir Tour Backpack Limited Edition Matt Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
949 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Utforska utrymmet med Wilsons senaste skapelse: En läckert designad ryggsäck i Noir serien, väskan har en mystisk elegans som tar din utrustning till nya nivåer

Oavsett om du packar för dagen eller en weekendresa ger Wilson's Noir Tour Backpack dig möjlighet att resa lätt men med perfekt funktionalitet. Som en del av en limiterad kollektion som passar bra ihop med Wilsons prestandaracketar är ryggsäcken smidig och kompakt, med ett fack dedikerat för upp till två racketar, med en låsbar dragkedja. Det rymliga huvudfacket är uppdelat för enkel organisering av det du behöver, exempelvis en laptop och/eller träningskläder, samtidigt som den ventilerade fickan låter dig separera smutsiga kläder eller skor från din övriga utrustning för att fortsatt hålla den fräsch. Mått: 12 x 8 x 17,5 tum / 30,5 x 23,3 x 44,5 cm Material: 100% polyester Racketkapacitet: upp till 2 1 dragkedjefack 1 huvudfack 1 ventilerad ficka 1 stor accessoarficka 1 liten accessoarficka Design inspirerad av den begränsade kollektionen "Series Noir".
Mått:
30,5x23,3x44,5 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Noir Tour Backpack Limited Edition Matt Black
Tillfälligt slut
WR8029801001
Butikslager Solna
Wilson Noir Tour Backpack Limited Edition Matt Black
Tillfälligt slut
WR8029801001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.