Hem Tennis Väskor Wilson Shift Super Tour 15PK Artic Ice 2024

Wilson Shift Super Tour 15PK Artic Ice

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
1 595 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

En rymlig och professionell racketväska som matchar Shift prestanda racketkollektionen

Denna Wilson prestandaväska är det ultimata valet för högpresterande tennisspelare. Den erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet och är en del av den eftertraktade Shift-serien, med ett designkoncept som matchar prestanda-racket. Med tre stora huvudfack ger den tillräckligt med utrymme för upp till femton tennisracket. Två av dessa huvudfack är dessutom termoreglerade, vilket skyddar racketarna från extrema temperaturer och bevarar spänningen i strängarna. Du kan enkelt förvara extra utrustning som bollar, grepp och tillbehör i de stora ytterfickorna. Väskan är förstärkt på sidorna för att säkerställa hållbarheten och den levereras med Wilsons dual carrying system, vilket gör den enkel att bära oavsett hur mycket utrustning du packar med dig. Väskan är även utrustad med ett separat skofack så du kan separera övrig utrustning från använda träningsskor. Så om du är en seriös tennisspelare som kräver det bästa av ditt utrustning, kommer denna Wilson prestandaväska att uppfylla dina förväntningar. Med dess kombination av kapacitet, termoreglering och stil är den den ultimata följeslagaren för dina tennismatcher.
Mått:
73.5x40.6x33 cm
Färg:
Vit
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Shift Super Tour 15PK Artic Ice
Tillfälligt slut
WR8029901001
Butikslager Solna
Wilson Shift Super Tour 15PK Artic Ice
I lager
WR8029901001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.