Hem Tennis Väskor Wilson Shift Super Tour Backpack Artic Ice 2024

Wilson Shift Super Tour Backpack Artic Ice

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
995 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Kompakt, pendlarvänlig prestandaryggsäck som matchar Shift prestanda racketkollektionen och rymmer alla tennisnödvändigheter.

Transportera dig på ett effektivt med den senaste Shift Super Tour-ryggsäcken. Med den arktiska prismadesignen som matchar den senaste Shift tennisracket kommer denna ryggsäck säkerligen att dra uppmärksamhet både när du vistas i tennishallen eller på din väg till den. Ryggsäcken har en design utformad med en tanke för alla nödvändigheter du kan tänkas behöva ha med dig till träningspasset, som den delvisa rackethållaren som rymmer upp till två tennisracket, huvudfacket med en laptopficka och ett ventilerat fack för att separera smutsiga kläder från övrig utrustning. En extra bonus är den termoreglerade fickan på sidan av väskan, som kommer att hålla din vattenflaska sval även i varmt väder.
Mått:
30.5x22.9x47 cm
Färg:
Vit
Thermofack:
Ja
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Shift Super Tour Backpack Artic Ice
Tillfälligt slut
WR8030001001
Butikslager Solna
Wilson Shift Super Tour Backpack Artic Ice
Tillfälligt slut
WR8030001001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.