Hem Tennis Väskor Wilson Super Tour 15PK Blade

Wilson Super Tour 15PK Blade

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 700 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Rymlig och påkostad tennisväska för dig som behöver mycket plats.

Designen på denna tennisväska matchar den nya Blade-serien (V8) och bildar ett mycket läcker kombination tillsammans. En genomarbetat racketväska för dig som bara nöjer dig med det absolut bästa. Väskan är utrustad med mindre ytterfack för värdesaker, dubbla axelremmar, separat fack för skor samt tre rymliga huvudfack. De tre huvudfacken rymmer upp till 5 tennisracketar var och två av dessa är thermofack för att hålla temperaturen stabil. Väskan är väldigt smidig att bära med sig och är extra vadderad vid axelremmarna för maximal komfort. Mitt på väskan finns även ett mindre handtag för dig som vill bära väskan på ett mer klassiskt sätt.
Mått:
73x40x33 cm
Färg:
Svart, Grön
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Super Tour 15PK Blade
Tillfälligt slut
WR8016701001
Butikslager Solna
Wilson Super Tour 15PK Blade
Tillfälligt slut
WR8016701001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.