Hem Padel Väskor Wilson Team Padel Bag Sand Heather 2023

Wilson Team Padel Bag Sand Heather 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
789 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Elegant padelväska från Wilson.

När det är dags att spela padel behöver du en väska som kan rymma en mängd olika föremål, och Team Padel Bag är allt en spelare kan önska när det gäller att transportera sina tillhörigheter. Dess snygga och naturliga utseende passar alla stilar, och den kan rymma upp till fyra racketar, kläder och accessoarer. Väskan innehåller levereras även med en medföljande skopåse så du kan hålla dina skor från träningen separerade från resten av dina föremål i väskan. Det finns också små tillbehörsfickor perfekta för att förvara nycklar, telefoner och allt annat som behövs när du är på språng. De vadderade axelremmarna kan enkelt justeras för att passa perfekt. Med Team Padel Bag får du en bekväm, snygg och praktisk följeslagare till padelbanan som hjälper dig att hålla allt organiserat och dig redo för spel.
Mått:
56x29x31 cm
Färg:
Beige
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Team Padel Bag Sand Heather 2023
Tillfälligt slut
WR8903702001
Butikslager Solna
Wilson Team Padel Bag Sand Heather 2023
Tillfälligt slut
WR8903702001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.