Hem Padel Väskor Wilson Tour Blade Padel Bag Grey/Green 2023

Wilson Tour Blade Padel Bag Grey/Green 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 095 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelväska från Wilson i Blade serien.

Tour Blade Padel Bag är den perfekta padelväskan, sammanfattad i några få ord. Den här rymliga väskan har plats för alla nödvändigheter du kan tänkas behöva ha med dig till padelhallen och mer därtill, från två huvudfack som rymmer upp till sex rack, till en inre ficka som är speciellt utformad för en laptop eller surfplatta, till en accessoarficka som är perfekt för mindre personliga föremål. Padelracken är skyddade från hastiga skillnader i temperatur tack vare termoguard-fodret som skyddar i ett av huvudfacken. Denna väska är också utformad för att hålla spelare organiserade, med ett avtagbart inre system av avdelare som separerar rena och smutsiga kläder. Speciellt utformad med Blade padelracket i åtanke, kommer denna väska att höja din självkänsla inom ditt padelspel till en ny nivå. Tour Blade Padel Bag är inte bara en praktisk väska utan också en snygg och elegant accessoar för padelspelare som vill ha allt på ett ställe. Dess högkvalitativa material och smarta design gör att den är bekväm och enkel att bära, samtidigt som den ger ett professionellt intryck på och utanför banan. Så oavsett om du är en professionell spelare eller en amatör, kommer denna padelväska från Wilson att uppfylla dina krav.
Mått:
57x31x31 cm
Färg:
Grå
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Tour Blade Padel Bag Grey/Green 2023
Tillfälligt slut
WR8905201001
Butikslager Solna
Wilson Tour Blade Padel Bag Grey/Green 2023
Tillfälligt slut
WR8905201001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.